EA Real Estate është një shoqëri e dedikuar per t’ju sherbyer për të gjitha kërkesat që mund të keni në tregun imobiliar. E ideuar nga investitorë me eksperincë prej vitesh në tregun shqiptar, shoqëria jonë synon që të ndërtoj një rrjet të gjerë, partnerësh, bashkëpunëtorësh, klientësh për t’ju ofruar shërbime të standarteve më të larta.

Me devotshmëri dhe seriozitët stafi ynë ju orienton, mbi tregun, këshillon mbi dinamikat më të reja, cmimet dhe zgjidhjet më të mira për të shitur, dhënë me qera pronën tuaj. Korrektësia, eficenca janë dy kryefjalët e punës sonë duke ndërtuar një marrëdhënie afatgjatë më klientët tanë. EA Real Estate nuk është shoqëria e rradhës imobiliare por është një kompani me qëllime dhe objektiva të qarta për të synuar majën e tregun imobiliar ne Shqipëri. Bli, shit dhe investo në të ardhmën tënde duke bashkëpunuar me EA Real Estate dhe duke siguruar që investimi juaj do t’ju kthehet.

WhatsApp chat